HBC

Algemeen

De Hans Buter Competitie (HBC) bestaat uit een aparte zomer- en winterdubbelspelcompetitie van elk achttien wedstrijden, met deelname voor dames en heren van alle leeftijden en van alle speelsterktes. De inschrijving is individueel en gratis.

Hoewel de wedstrijduitslagen worden genoteerd, gaat het in de eerste plaats om de gezelligheid.

Er wordt getennist volgens een vast speelschema met een wekelijks wisselende partner en wisselende tegenstanders. Tijdens de weekenden en de basisschoolvakanties zijn er geen wedstrijden. Afhankelijk van het aantal deelnemers, kunnen speeldagen en dagdelen worden aangepast.

De enige voorwaarden voor deelname aan de competities zijn het lidmaatschap van TC Egmond aan Zee en de intentie om volgens het speelschema aanwezig te zijn.

De wedstrijden worden gespeeld op de verlichte gravelbanen van tennispark “De Duinpan” in Egmond aan Zee.

HB-zomercompetitie (sinds 1998)

De zomercompetitie loopt vanaf begin april tot eind september. De ochtendwedstrijden beginnen om 09:00 uur en om 10:00 uur. De avondwedstrijden beginnen om 19:30 uur en om 20:15 uur.

Inschrijven voor de volgende zomercompetitie kan doorlopend, telkens tot 1 februari. Indeling in het volgende seizoen vindt plaats in volgorde van binnenkomst van de aanmelding. De speelschema’s e.d. worden in maart via email naar de deelnemers verzonden.

HB-wintercompetitie (sinds 2003-2004)

De wintercompetitie begint ná de herfstvakantie en eindigt in de maand maart. De ochtendwedstrijden beginnen om 09:45 uur en om 10:30 uur; de avondwedstrijden beginnen om 19:30 uur en om 20:15 uur.

Inschrijven voor de volgende wintercompetitie kan doorlopend, telkens tot 1 augustus. Indeling in het volgende seizoen vindt plaats in volgorde van binnenkomst van de aanmelding. De speelschema’s e.d. worden in september via email naar de deelnemers verzonden.

Aanmelden

Je kan je via email aanmelden voor deelname. Je kunt je opgeven voor de zomercompetitie, de wintercompetitie of voor allebei. Vergeet daarbij niet te vermelden: je voor- en achternaam, je volledige adres, je telefoonnummer (bij voorkeur mobiel), op welke dag(en) je wilt tennissen, welk dagdeel je voorkeur heeft (ochtend en/of avond) en welke competitie het betreft.

Contact

Aanmeldingen, mutaties en eventuele verdere informatie gaan via Hans Buter:

Hans Buter 06 29 57 64 30 e-mail